Termeni si conditii

Termeni si conditii
1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare
Accesul si utilizarea site-ului www.kogaionon.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul www.kogaionon.ro
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. www.kogaionon.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.kogaionon.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare ai oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.kogaionon.ro este un website despre inscrierea in loja masonica din Romania. Prin intermediul formularului de cautare, din partea de sus a fiecarei pagini, se pot cauta usor si rapid anumite informatii.
Pentru ca www.kogaionon.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI, DACA INFORMATIILE URMEAZA A FI FOLOSITE IN ALT SCOP DECAT CEL PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA PARTILOR UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Sectiunea donatii
Utilizatorii pot dona prin intermediul acestui site bani pentru aceasta asociatie.

Asociatia nu raspunde de sumele donate si nici de provenienta lor (
Asociatia presupune ca donatorul este de buna credinta si sumele donate sunt obtinute in mod legal si nu contravin legilor in vigoare )
Banii donati vor fi folositi in conformitate cu statutul si scopul Asociatiei.

Detaliile cu privire la datele de pe card nu sunt stocate de www.kogaionon.ro, plata fiind realizata in siguranta prin intermediul procesatorilor de plati autorizati.

5. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica www.kogaionon.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
www.kogaionon.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

6. Limitarea raspunderii
www.kogaionon.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.